Spese di spedizione gratuite da 25€ - Per i soci Coop o possessori di tessera fedeltà Librerie.coop gratuite a partire da 19€
epub
Bibla Shqiptaro Rumune - Librerie.coop

Bibla Shqiptaro Rumune

Protezione:   

Nessuna protezione

€ 7,49
Dettagli
FORMATO epub
EDITORE Truthbetold Ministry
EAN 9788233917791
ANNO PUBBLICAZIONE 2017
CATEGORIA Opere generali e dizionari
Religioni
LINGUA rum
Dispositivi supportati
Computer
E-Readers
iPhone/iPad
Androids
Kindle
Kobo

Descrizione

Ky i Biblës së Studimit përmban Bibla Shqiptare (1884) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) dhe Cornilescu (1921) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) përkthim paralel. Ka 173 772 referenca dhe tregon 2 formate të Biblës. Përfshihet Bibla Shqiptare 1884 dhe Cornilescu (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) e formatuar në lexim dhe lundrim të thjeshtë ose për më shkurt, Navi-format. Këtu do të gjeni çdo varg të shkruar në rend alb-rom paralel. Përfshin një kopje të plotë, te ndarë dhe jo në paralel, për Bibla Shqiptare 1884 dhe Cornilescu (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri), versionin tekst-në-fjalë (tts) në mënyrë qe aparati juaj të lexojë Biblën për ju.

Si funksionon navigimi i përgjithshëm i Biblës:
  • Një Testament ka një indeks në librat e tij.
  • Formati TTS liston librat dhe kapitujt pas indeksit të librit.
  • Testamentet referojne njeri tjetrin në indeksin e librit.
  • Cdo liber ka një reference në Testamentin të cilit i përket.
  • Cdo liber ka një reference të librit të kaluar ose te rradhës.
  • Cdo liber ka një indeks të kapitujve të tij.
  • Cdo kapitull ka një reference të librit të cilit i përket.
  • Cdo kapitull ka nje reference per kapitullin e kaluar ose të rradhës.
  • Cdo kapitull ka një indeks në verset e tij.
  • Cdo kapitull në formatin TTS përmban një referencë të kapitullit në formatin Nav.
  • Cdo verse ka një numër dhe një referencë për kapitullin të cilit i përket.
  • Cdo verse fillon në një rresht të ri për tu lexuar më mirë.
  • Në formatin TTS numri i versit nuk tregohet.
  • Cdo reference në një indeks ju dergon të vendndodhja.
  • Tabela e Integruar e Përmbajtjes përmban një referencë të të gjithë librave në çdo format.
Ne besojmë se kemi ndërtuar një nga më të mirët, nëse jo navigimi më i mirë nuk mund të gjendet në një libër të tillë si ky! Mund te kesh çdo varg në majë të gishtave te tu dhe është i përkryer për kërkim të shpejtë. Dhe kombinimi i Bibla Shqiptare 1884 dhe Cornilescu dhe navigimi i tij e bejne kete ebook unik.

Shënim që Teksti-në-Fjalë (TTS) varet nga pajisja në pajisje. Disa pajisje nuk e suportojnë. Të tjera suportojnë vetëm një gjuhë ndërsa të tjera shumë gjuhë. Gjuha e përdorur për TTS në këtë ebook është Shqiptar.

Informativa e consenso per l'uso dei cookie
Questo sito utilizza, fra gli altri, cookie tecnici, cookie di marketing generico anche di terze parti, cookie di profilazione di terze parti. I cookie servono a migliorare il sito stesso e l'esperienza di navigazione degli utenti. Per conoscere tutti i dettagli, può consultare la nostra cookie policy qui. Cliccando sul pulsante "Ho capito", accetta l’uso dei cookie.